onsdag 10. juli 2013

Endelig i mål!!!

Huset vårt er ferdig! Og vi kan endelig i dag overta nøkkelen til drømmehjemmet vårt :)
Dette har vi ventet på leeenge! Alt er ferdig inne i huset, noe står igjen ute som snekkeren skal ta de nærmeste dagene. Så blir vel neste skritt uteplass og plen. Slike ting tar tid og ikke minst koster penger, så vi får ta det etterhvert.
Vi har under hele byggeprosessen hatt et godt samarbeid med Nordbohus Modum, og kan virkelig anbefale dem til alle som tenker å bygge. Vi har fått god hjelp både med budsjett og ideer, og vi fikk tildelt en veldig dyktig snekker som har vært nøye og lyttet til våre tanker og evt endringer på veien :) 
Vi har også fått masse god hjelp fra gode venner under hele prosessen. Med både maling, legging av gulv, vasking og skruing av møbler! Så tusen takk til Tomas, Kurt, Kim og Monica! Vi er evig takknemlige! :)
Vi skal nå bruke ferien vår til innflytting, og komme oss til rette i vårt flotte nye Aurora hus, og det gleder vi oss til!
Her kommer noen bilder av det ferdige resultatet. Kommer med fler bilder når vi får inn alle møblene :) Enjoy!

L&M

      
                                 Gjestebad i 1 etg


Vaskerom/teknisk rom


                                     Stue/spisestue




                                          Kjøkkenet




                                 Rommet til Nicholas


Trappelampa mi! 


                                          Rommet vårt




                                           Loftstue






                                    Hovedbadet i 2 etg








                                Rommet til Alexandra


                         Her kommer flatskjermen opp!


                                                                     Trappa ferdig!

10 kommentarer:

  1. Ååå!! Så fint det ble!!! Gleder meg så på deres vegne og gleder meg masse til å se alt når jg kommer til dere <3 flinke dere har vært!! Gratulerer så mye med vel gjennomført husbygging!!! Og GRATULERER MED FLOTT HUS!! :)

    SvarSlett
  2. Gratulerer! :-) Er det lov til å spørre om pris? Vi skal også bygge hus, og ser at vi har ganske lik stil ;-) Aurora er en av husene vi har vurdert. Det ble utrolig fint! Er det god plass på soverommene, eller fylles de fort opp? Litt vanskelig å bedømme utifra bildene.

    SvarSlett
  3. Hei!
    prisen har vi ikke regnet igjennom enda. tar litt tid å få inn alle tall og regninger til banken, så eksakt pris vet vi ikke enda. Men kontakt din nærmeste Nordbohus forhandler så hjelper de dere med priser og budsjett :) Alt avhenger av hvilke løsninger, innredninger og div dere vil ha.
    Vi er veldig fornøyd med soverommene, barnerommene er store og fine, mer enn nok til barn! ;) vårt rom er like stort, men litt lengre og smalere. Garderobe situasjonen løste vi da med å kjøpe 35 cm innredninger fra IKEA og bestilte skyvedører via en garderobemann ;) hehe. Funker som bare det! Alt i alt, veldig fornøyde med huset vårt! Vet ikke om du bor i nærheten, men om så er det bare å komme og titte!
    Line

    SvarSlett
  4. Hei og takk for svar :-) Vi venter på pristilbud, og har fått pristilbud fra andre husleverandører med samme type hus også. Så det er å sammenligne blant annet pris og sette i gang bygging fra høsten av for oss også :-) Skulle gjerne hatt et pengetre i hagen her da men... Vi har også vurdert samme kjøkken faktisk, men tror det blir Kyst for vår del. Kos dere masse i nyhuset,det ble utrolig fint! Jeg vet ikke hvor dere holder til, bloggen din kom tilfeldig opp da jeg søkte på Aurora. Vi bor i Trøndelag.

    SvarSlett
  5. Gratulerer! Huset er kjempefint. Et sporsmal, har dere fatt finansering fra husbanken?

    SvarSlett
  6. Takk for det! 😊 Ja vi har valgt husbank! Er stor fordel, bedre rente, og mer krav til huset. Vi har derfor et veldig tett hus som er godt og varmt 😊

    SvarSlett
  7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  8. Takk for svar. Dere er heldige altså-suppert! Jeg skrev til deg fordi nå begynner vi ( jeg og mannen min) å grave på tomta! Vi har bestillt Aurora hus i fra Nordbohus også men i utgangspunkte så har vi energiklasse C. Har dere det samme eller klasse B med ekstra tett hus? mvh Kate

    SvarSlett
  9. Husker ikke helt hvilken energiklasse det har, men det er tettere enn vanlig pga egne krav fra husbanken. Vi hadde veldig gode resultater på tetthetstesten de tok før vi flyttet inn. Han hadde aldri fått så gode resultater på et 1,5 etg hus med ark. Så må si vi er fornøyde med det! 😉

    SvarSlett
  10. Hei.
    Vi skal bygge Aurora og jeg har kikka rundt på nettet etter fine bad og kjøkken jeg syns dere har valgt et kjempefint kjøkken og veldig bra bad.Min samboer mener det blir trangt med badekar men det badekaret deres ser jo helt perfekt ut.Husker du hvor det er bestilt?Er dere fortsatt fornøgd med løsningene dere har valgt eller er det noe dere ville gjordt annerledes nå når dere har bodd der en stund?Hvis du har tid og lyst blir jeg glad for gode hus tanker på denne mailadressa:johnsrudmarianne@hotmail.com

    SvarSlett